29.7.2011

1 PÄIVÄ!

Empä sitten malttanutkaan odottaa... Noo ehkä on hyvä vielä viimehetken tuntemukset purkaa.
Leica kuvassa 5vk 3pvä

Tuntuu kuin ihmisvauva olisi tulossa, kun kaikki on ostettu valmiiksi. Niinhän odottavat äiditkin tekevät, että ostavat miljoonat vaatteet vauvalle, vaikka syntymiseen olisi vielä 5 kk jäljellä. Minä vaatteiden sijaan olen ostanut miljoona pantaa! Melkein hävettää tuo määrä, mutta ainakin se tottuu erilaisiin pantoihin, sekä tietenkin kaikki pannat ovat olleet alennuskoreista ;) (selityksiä, selityksiä..). Viimeisimmät pannat mitä on tullut hankittua, ovat niin upeita, ettt oksat pois! Oikeastaan kaverini hankki ne Lappeenrannan M&M Outlet myymälästä, suuri kiitos hänelle. Pannat sopivat kylläkin vasta aikuisena Leicalle, mutta on ainakin valmiina upeat raggaripannat odottamassa. :)


Tässä muutama kuva kaikenlaisista hankinnoista: (tämä blogi on kohta samanlainen kun ihmisten muotiblogit..)


Tässä ovat uusimmat pannat! Hienot raggaripannat :) Siksi kaksi, kun en osannut valita oikeaa kokoa :D luultavasti kyllä molemmat sopivat aikuisena. Ja halvan hinnan vuoksi, en edes noista kahdesta yhtäänsä maksanut niin paljoa kuin ne yksin ovh hintaisina maksaisivat ;)

Nämä ovat molemmat myös ale-tuotteita! (kumpikin n.7 euroa) Sopivat vasta isompana Leicalle. Ruskea on solkipanta ja musta puolikuristava :) 

Hehheh, lisää vain pukkaa.. Nämä kaikki neljä ovat pentuajalle. Nuo kaksi pienempää ovat ihan vauva-ajalle ja kaksi isompaa sitten välipantoja :) Isäni luona asustava Kaapo-whippet saa sitten nuo, kun jäävät Leicalle pieniksi. Jokainen näistäkin on maksanut alle 7 euroa!

Valjaat pentuajalle! Nämä valjaat eivät muuten olisi lähteneet mukaan, mutta maksoivat vain 3 euroa. Hyvähän Leican on tottua siis valjaisiinkin ;)

Remmeistäkin olisi kuvia, mutta niitä en jaksa nyt tänne laittaa. Tiedän jo nyt, että suurin osa pitää minua hulluna, mutta onhan tämä hyvä tilaisuus ostaa pennulle tavaraa, kuten äidit lapsilleen vaatteita.

6 kommenttia:

 1. Minä luulin että liioittelit noiden pantojen määrien kanssa.. :'D

  VastaaPoista
 2. missä on siitä ketjupannasta kuva?!;D

  VastaaPoista
 3. Ku en muistanu missä se ketjupanta oli kuvaus hetkellä ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvä että raggaripannat on mieleiset ;) Hienoja pantoja! Toscalla on vissiin samanlainen tuollainen puna-musta tassupanta, mutta luukuvioilla (ja vähän isompi).

  VastaaPoista
 5. Voi pyhät pyssyt! :DD Mulla kun on vain se pentupanta ja sitten nahkapanta... Se vinttaripanta kyllä pitäisi hommata. Mikä oli sen yhden sivuston nimi mistä kerroit? Se joka teettää mittatilauspantoja?

  VastaaPoista
 6. haha, mää oon niin edistynyt näiden pantojen hankkimisen kanssa. Laitan Nea sen linkin fb seinällesi :)

  VastaaPoista