23.7.2011

Enää viikko!

Vihdoin pitkä 6 vuoden haaveeni picardienpaimenkoirasta on toteutumassa, nimittäin tasan viikon päästä minulle on tulossa uros picardi Lieskakintun kennelistä!

Leica on syntynyt 9.6.2011 maailmaan ja pentuja tuli yhteensä 10, joista kuitenkin kaksi menehtyi heti ensimmäisinä päivinä. Onneksi eloon jäi 8 ihanaa pentua, 6 urosta ja 2 narttua. Ensimmäisen kerran pääsimme tapaamaan pentuja, niiden ollessa 3vk 3pvä. Sieltä nousi heti esiin komea rakenteisen näköinen ja vilkas uros, jota kasvattajakin minulle suositteli. Tämä pentu sitten meni varuakseen meille. :)

Odotus jatkui malttamattomana ja olihan Leicaa mentävä katsomaan vielä toisenkin kerran ennen luovutusta. Kävin ihastelemassa pentuja, niiden ollessa 5vk 3pvä ja upealtahan Leica edelleen näytti. Virtaa ja energiaa oli vaikka muille jakaa! Kuulemma yksi pentueen riehuvaisimmista pennuista. Mutta harrrastuskoiraksihan Leica tulee, joten eiköhän energian määrän kanssa selvitä :)

Nyt enää odotus aikaa jäljellä siis viikko, kaikki on valmiina (paitsi matot pitää vielä rullata pois). Ehkä minä koitan vielä kestää ja sitten odotus vihdoin palkitaan!

3 kommenttia:

 1. Kohta se tulee! :)

  Mäkin voisin yrittää jatkaa tätä bloggaamista, joten pääset nyt kuitenkin kattomaan tästä.. Voidaan tsempata toisiamme ;)

  VastaaPoista
 2. Olen kyllä sitten niin kateellinen kun sait pentusi jo nyt kun itse joudun odottamaan vielä..öö..mahdollisesti monta vuotta! Onnea!

  VastaaPoista
 3. Marja: jeejee :D
  Elina: Hehee, joo no vihdoin koira tulee :)

  VastaaPoista