2.8.2011

Leica kotona!

En ole kerennyt kirjoittamaan kauheasti tänne blogiin, koska Leica on nyt täällä! Tuntuu ihan uskomattoman ihanalta.

Mutta siis lähdimme hakemaan Leicaa lauantai aamuna ja matka Seinäjoelle tuntui tavallista pidemmältä, odotus oli niin hurja. Pääsimme perille ja Leicahan sieltä ensimmäiseksi syliini juoksi (tunnisti tietenkin oman tulevan äitinsä ;)). Muutaman tunnin olimme kasvattajalla ja lähdimme sitten ajamaan kotiin päin. Matka autossa meni kyllä aivan mielettömän hyvin! Leica nukkui jalkotilassa koko matkan, ihan ensimmäisellä sadalla metrillä tuli hieman itkua. Rohkeahan tuo poika kyllä on onneksi, niin ei ilmeisesti muka tuntunut missään uusi paikka ;) Pysähdyimme Parkanon kohdilla ja pissatin Leicaa, siinä hän sitten heti NOSTI jalkaansa, aikamoinen uroksen alku.
  Kotiin päästyämme Leica tutkiskeli paikkoja ja menimme heti sen omaan häkkiaitaukseen tutustumaan. Sinne se melkein menikin heti nukkumaan ja nyt pitääkin sitä ihan omana leikkimis ja nukkumis paikkanaan. Yöllä kuitenkin kun piti mennä nukkumaan, ei Leica millään meinannut ymmärtää, että sänkyyn hän ei pääse. Kuitenkin muutamien yrityksien jälkeen tuli luovutus Leican osalta ja käpertyi omaan sänkyynsä. Yö meni hyvin.

Nyt Leica onkin jo todella hyvin asettunut kodiksi! Syö hyvin, nukkuu todella hyvin, leikkii ja juoksentelee. Isommat tarpeensa on vain tehnyt ulos ja sisällekin pissannut vain oikeastaan yöllä. Hyvä alku ainakin :) nyt toisen yön se nukkui kokonaan sikeästi, eikä herännyt vinkumaan, aamulla olikin sitten virtaa täynnä. Leica osaa todella hyvin kävellä remmissäkin, ikäisekseen ja seuraa hyvin tuolla metsässä. Onneksi ympäristö on hyvää ulkoilumaastoa, niin Leica voi olla vapaanakin, ettei pelkästään remmissä tarvitse olla.
  Autossa ollaan koitettu matkustella lyhyitä matkoja reilusti, että Leica tottuisi takakontissa oloon. Alku oli hieman tuskallista Leican mielestä, mutta nyt se jo nukkuu melko tyytyväisenä autossa ollessaan.

Luu on varmaan ollut se paras juttu hellyyden osoituksien lisäksi, nimittäin poika järsi naudan luuta hyvin intensiivisesti melkeinpä tunnin ajan!! Hyvää keskittymisharjoitusta Leicalle. Nyt en taida jaksaa kirjoittaa enempää. Siispä laitanpa muutaman kuvan :)

Leican ensimmäiset hetket uudessa kodissa
  Jonna ja Leica lepäili
 minun komistus <3
 Leica yrittää hurmata kaikki
 vauhdin hurmaa
 Korvatkin meinas lähtee päästä, ku mentiin niin lujaa
 käärö
Minä ja Leica 

1 kommentti:

  1. Voi noita korvia <3 Hienoa että Leica on kotiutunut hyvin! :)

    VastaaPoista