20.11.2011

Lauantai on touhua täynnä

Tänään oli aktiivilauantai!

Kamalan rankkaa tämä elämä

Aamulla 10.30 oli viimeiset pentureenit! Opeteltiin vähän kulkemaan hihnassa vetämättä ja Leica ei oikein tykännyt... Mutta onneksi loppua kohden fiilikset palasivat. Kuitenkin remmissä kulkemisreeni auttoi! jee :)
Nyt pitäisi itse sitten reenailla noita perusliikkeitä, ennen kun mennään alkeis tokokurssille.


Tällä hetkellä sujuu ihan hyvin:
-istu
-seuraa
-seuraamisesta istumaan meneminen
-katsekontakti
-paikalla olo
-sivulle tulo


Tietenkin noissa kaikissa on hiomista, mutta ikään ja harjoitteluun nähden menee hyvin.
Mutta maahan meno, ai että, meidän perheen kirosana. Välillä jo mentiin oikeen mallikaasti, mutta nyt jostain syystä ollaan menty takapakkia! Ei mene maahan, ei sitten millään. Viime viikolla Leica meni vielä sivulta mahaan, pelkästä komennosta, nyt ei edes namilla houkuteltaessa. Eli pitää aloittaa kokonaan alusta harjoittelu.
Leica rentoutuu päivän koitoksista

Mutta tosiaan lauantai jatkui 1½ tunnin koirapuistoilulla. Puistoon tulikin Leican paraskaveri; Tassu kultainennoutaja. Tassu on Leicaa vain 2 kuukautta vanhempi ja ne ovatkin leikkineet ihan Leican saapumisesta asti. Koirapuistoilu meni siis hyvin ja Leica sai viettää taas sosiaalisia hetkiä lajiatovereidensa kanssa. Kotiin tullessa sainkin sitten rauhassa siivoilla, jonka jälkeen käytiin vain 30 minuutin lenkillä ja uudestaan koirapuistossa. Silloin paikalla oli 2 mäyräkoiraa, jotka eivät oikein tykänneet Leicasta. Joten Leica joutui tyytymään omaan seuraansa. Illalla nähtiin vielä pikaisesti kaveriani ja hänen miestään, sekä Ukkoa (amerikanbulldog) ja Pontusta (englanninbulldog). Tapaamis hetki oli lyhyt ja siksi Leica olikin jo lähdössä bulldoggien mukaan auton takakonttiin. Nyt iltariehumisen jälkeen Leicura vihdoin simahti, ah :)


Leican ihan oma tuoli!

2 kommenttia:

  1. Leica on niin komee koira! ♥ Saako Leica olla sohvalla vai pelkästään tuossa omassa tuolissaan? Meillä kun Timi ei saa sohvalle mennä ja ollaan mietitty jotain tuollaista tuolia, mutta en tiedä että alkaisko sitten viettämään aikaa sohvallakin.

    Timi ois varmaan kans tosi tyytyväinen (ja väsynyt) tuollaisen päivän jälkeen, mutta harmittavan vähän on koirakavereita toisella :/

    VastaaPoista
  2. kiitos :) Joo Leica saa olla sohvalla, mutta ensisijaisesti se kyllä saa luvan mennä muualle. Koska usein sohvalle ei enää koira mahdu.

    Leicalla onneksi on noita koirakavereita ja koirapuistosta on tullut lisää :)

    VastaaPoista