16.7.2012

Ei syö, ei syö, syö, ei syö...

Tää elämä koiran kanssa, joka syö ja juo aivan liian vähän on aika stressaavaa. Tämänkään takia en ikinä haluaisi lasta, kun olisin liian ylihuolehtiva ja stressaantunut! Leicalla oli tuossa taas semmoinen viikon kestävä aika, jolloin ruokaa meni ehkä hmm 3 päivän edestä. No nyt pitää koputtaa puuta, kun se on jopa kaksi päivää syönyt melkein kaiken. Olisi kiva, että massaa tulisi edes sen verran, etteivät luut törröttäisi. Näyttelyyn alle 2 viikkoa aikaa..... Ehkä se tästä. Olen nyt lisännyt rasvan ja lihan määrää ruuassa, jotta sillä vähäiselläkin syömisellä olisi hieman "kasvattava" vaikutus. Painoa vain 26,2 ja normaalipaino on ollut se lähemmäs 28.

Leicalla on myös mukava murkkuvaihe, joskin se on rauhoittunut viikon sisällä. Sisäinen pentu on herännyt eloon, välillä pureskellut jotain tavaroita ja repinyt verhoa alas. Kuitenkin edistystäkin on tapahtunut, ja silloin onnistumisen riemu on molemmin puolista. :) Melkein unohdin mainita, että kävimme Helsingin pridessä ja Leica oli mukana. Kulkue meni yllättävän hyvin ja päivä oli hyvää reeniä muutenkin. :)

Odottamassa kulkuetta
"oooo, paljon homoja"
Meillä tokon reenaaminen on jäänyt aika vähälle, välillä sisällä hiotaan perusasentoa ja muita juttuja. Ollaan muutenkin oltu aika laiskoja kaiken suhteen, tällä viikolla pitää vähän tsempata.Uimassa ollaan käyty muutamina päivinä ja Leica on tainnut hokata sen jutun siinä. Vähän uintiasentoa pitäisi vielä parantaa, mutta eiköhän sekin parane harjoittelun myötä. Myös ensimmäinen hieroja kerta tuli koettua. Vähän Leicaa jännitti aluksi, että onko tämä taas joku eläinlääkäri kerta. Lopulta kuitenkin Leica rentoutui suhteellisen hyvin. Hieroja sanoi, että hyvin ensikertalaiselta nuorelta koiralta. Jumikohtia oli vain selässä muutamia, eivätkä nekään pahoja, muuten kuulemma ei mitään huomautettavaa. Saatiin muutamia vinkkejä, joita voisi kotona harjoitella. 
Leica ja Jonna <3


Tosiaan jäämme odottamaan porin näyttelyä ja toivomme, että Leican paino lähtisi nousuun ja päästäisiin takaisin siihen normaaliin. Jos jollain on jotain vinkkejä miten saa koiran syömään paremmin ja painon nousemaan, niin vinkkejä otetaan vastaa. Sikaa leica ei voi syödä, kun tulee huonovointiseksi. 


Lopuksi viellä: Meille muutti Taaperon kaveriksi Nuusku :) söpö tapaus ja ihanan sosiaalinen. Tulevat jo hyin toimeen keskenään.
2 kommenttia:

  1. Harmi näiden kuvien takia, vähän ankealta näyttää kieltämättä :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep... no ei oikein voi mitään. en jaksa päivittää jokaista kirjotusta kuvilla uudestaan :D no jos jaksaisin sitten tänä vuonna päivittää blogia paremmin, niin nuo kuvattomat kirjoitukset ei olisi niin näkyvillä :D

      Poista