11.1.2013

Onnellisen koiran onnellinen omistaja!

Harvoin näin usein ja innokkaana Leican blogia kirjottamassa (eli en koskaan), mutta tässä on hehkuttamisen aihetta: Leica on aloittanut valjakkohiihtotreenit! Nää meiän reenit on lähteny niin hyvin liikkeille, että hyvä jos tätä tekstiä pystyn kirjoittamaan.  Jonna siis reenaa tällähetkellä Leicaa, koska itsellä tuo suksilla meno ei viellä luonnistu, sekä työt estävät reenaamisen multa muutekin, paitsi sunnuntaisin pääsen mukaan :)

Kuva canicrossaamisesta syksyltä
1. kerta reeneissä 6.1.2013 sunnuntaina kello 20.00
Otettiin Leicalle kolme perään ajoa, koska Leica oli aikaisemmilla kerroilla osoittanut pelkoa suksia kohtaan. Nyt kuitenkin heti ensimmäisellä peräänajolla suksipelosta ei ollut tietoakaan!! Toisella kerralla veto parani ja viimeisellä kerralla Leica menikin jo Jonnan kanssa vähän pidemmän pätkän. Viimeinen kerta meni parhaiten. Matkat olivat 250mx2 ja 350 metriä

2. kerta reeneissä 8.1.2013 tiitaina kello 20.00
Jonna ja Leica menivät kaksin reenihin, koska itse olin töissä. Jokainen vetokerta oli mennyt täydellisesti, Leica veti siis täysiä koko ajan ja nopeus oli ollut huipussa. Matkat olivat 350mx3

3.kerta reeneissä 10.1.2013 torstaina kello 20.00
Taas menivät Jonna ja Leica urheina hiihtämään. Tällä kertaa oli eräs kokenut valjakkohiihtäjäharrastaja sitä mieltä, että Leica voisi ihan hyvin mennä jo koko kierroksen. No Jonna oli sitten kehotuksesta lähtenyt hiihtämään 2,2km Leican kanssa. Olivat lähteneet vanhan howavartin perään ja Jonna joutui ohittamaan koiran ison ylämäen jälkeen, jolloin tuli pieni ohitus pulma.. No siitä kuitenkin selvittiin ja Leica jatkoi juoksemista katalonianpaimenkoiran perässä. Seuraavalla kerralla pitää laittaa Leica jonkun vähän nopeamman perään :) Upeasti oli Leica kuulemma juossut koko kierroksen ja vetänyt KOKO AJAN, vaikka oli tiukka ylämäkikin menty! 

Seuraavaa kertaaa innokkaana odotellen! Jonna ja Leica pääsevät seuraavalle reenille tiistaina 15.1., paitsi jos pakkanen on yli -17 astetta, niin sitten reeni siirtyy torstaille ja määkin pääsen sitten katsomaan reenejä mahdollisesti 20.1., jolloin pitää kamera ottaa mukaan tai ainakin videokuvata!  Ja reenaamme nyt talven ajan Leicaa säästä riippuen 1-3 krt viikossa :) Luulen, että suurimmaksi osaksi reenejä kertyy 2 kertaa viikossa. Kuitenkin koiralle hyvä pitää lepopäiviä ja pidempiä taukoja reeneistä, ettei liikaa rasita. :)

Uljas Leica metsälenkillä 10.1.2013 (kännykkylaatua)
Ilmottauduimme myös Tampereen Vetokoiraseuran leirille, meidän osallistuminen on vielä hieman epävarma, mutta luulen, että pääsemme mukaan. Leiri pidetään helmikuun alussa, jos pakkaset eivät ole liian kovat.

PS. Piti vielä mainita, että mun ja Leican metsäreissukuvia ja satunnaisia muitakin kännykkäotoksia löytyy instagrammista http://instagram.com/disastroso/! Kännykkä kuitenkin on useammin mukana kuin kunnon kamera lenkillä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti