1.1.2013

Vuoden 2012 tapahtuneet asiat

Nyt vaihtui vuosi ja edellisestä päivityksestä on ikuisuus, joten ei ede kannata alkaa kirjoittamaan yli 2 kuukauden kuulumisia, muuten tulisi viisi sivuinen teksti. Joten päätin nyt tehdä tämmöisen katsauksen mitä kaikkea vuonna 2012 tapahtui!VUOSI 2012 MUISTELO:
Leica aloitti vuoden 2012 n.7kk ikäisenä ja pääsimmekin korkkaamaan heti vuoden ensimmäisen pentu näyttelyn 7.1. Tuloksena oli PEK1, KP ja ROP. Tuolloin Leica muistutti mielestäni laamaa! Hieman köyry selkä, ehkä vähän takakorkea ja hyvin keskeneräinen :D

Näyttelyn jälkeen onkin sitten hyvä muistella eläinlääkärireissua. Leica sai jonkun mahapöpön näyttelyistä: kuume nousi, vatsa oli sekaisin, oksentelua ja väsymystä. Onneksi tauti saatiin taltutettua nopeasti antibiooteilla ja mahalääkkeillä. Hienon kamelikyttyrän Leica sai nesteytyksestä. :)


Helmi-Maaliskuun vaihteessa olimme isäni luona hoitamassa heidän koiriaan: Fabia ja Kaapoa. Leica sai hoitojakson aikana tassuunsa piikin, jonka seurauksena saikin melkein koko 2 viikkoa vain lepuutella ja parannella jalkaansa. Eläinlääkärissä poistettiin piikki jalasta.Huhtikuussa oli Leican ensimmäinen virallinennäyttely Vaasassa, paikalle oli ilmoitettu Leican lisäksi viisi picardia. Leica sai ERIN ja oli luokkansa 3.. Viikon kuluttua kävimme picarditapaamisessa Helsingin Rajasaaren koirapuistossa. Paikalle saapui yhteensä viisi upeaa picardiiliä (Leica mukaan laskettuna). Huhtikuussa olimme Tokon alkeiskurssilla oppimassa perusliikkeitä.
Leica Vaasan Kv
Leica ja Jedi picarditapaamisessa


Heti toukokuun alussa matkustimme taas Helsinkiin! Näyttely mielessä paikalle ilmaannuimme, kyseessä oli Palveluskoirien er. ja samalla Picardien päänäyttely. Picardeja oli 3 paikalla: kaksi Leican setää ja Leica. Leica menestyi upeasti olemalla ROP ja ensimmäinen serti!! :) Muutaman viikon päästä tästä, kävimme Tampereen kv näytelmissä, siellä Leica oli ERI1. Toisena picardina näyttelyyn osallistui Hukka-veli, joka vietti kyseisen viikonlopun omistajansa Nean kanssa meillä. :)


Kesäkuussa Leica vietti 1-vuotis synttäreitään! Olimme mökkeilemässä, vaeltamassa seitsemisessä ja lomailtiin. Kävimme näiden lisäksi harjoitusmielessä Match Showssa, mutta lopulta olimmekin koko näyttelyn BIS1 koirakko! :D 
BIS1, match Show
Seitseminen
Leican synttärikuva. 5viikko ja sitten 1-wee
Heinäkuussa kävimme Porissa näyttelmissä. Oli ylikuuma päivä ja pitkä. Ehkä hieman tylsä näyttely, koska olimme ainoa rodun edustaja. Onneksi odotus palkittiin ja tulos oli ROP ja serti! :)

Elokuun aloitimmekin sitten taas näyttelyillä. Näyttely järjestettiin Nokialla ja kyseessä siis ryhmänäyttely. Leica oli taas ainoa picardi.. Mutta tämäkin näyttely meni hyvin: ROP ja serti.

Syyskuu olikin varmaan vuoden kohokohta: PICARDILEIRI. Kaksi päiväinen tapahtuma: tokoilua, rauniota, paimennusta ja kickbike kokeilua. Loppukuusta kävimme sitten viettämässä viikon loman Savukoskella. Siellä hieman eräilyä ja kickbike ajelua.


Lokakuussa puoliveli Kurt kävi luonamme kylässä. Viikonloppu meni hurjissa riehumis tunnelmissa.

Marraskuussa aloitimme canicross treenit. Toinen mainittava "tapahtuma" oli  Leican karkaaminen hirvien perään. 3 tuntia oli poika karkuteillä.
Leica ja Jonna
Joulukuu alkoi Helsingin voittaja näyttelyllä. Näyttely meni mitä mahtavimmin. Paikalla oli 13 picardia. Leican saavutus: ERI, NUK1, SA, PU3 ja SERTI!!! Tästä muutaman päivän päästä olikin Leican lonkka- ja kyynärkuvaukset, josta ei vieläkään olla saatu virallisia tuloksia.. Mutta tämmösenä tulokset lähti: lonkat A/B, Kyynärät 0/0 ja polvet 0/0.


Tiivistys:
Pentunäyttely ja 6 näyttelyä
1x ROP-pentu
6xERI
3xROP
4xSERTI

Match Show:
PUN1, BIS1

Harrastukset:
Canicross
Hiihto
Toko (ja tokon alkeiskurssi)
Näyttelyt
Retkeily ja lenkkeily
Haku (muutama kerta)
Ylämäkitreenit
Hölkkälenkkejä
Pyörälenkkejä
Uintia

Terveys:
Lonkat A/B
Kyynärät 0/0
Polvet 0/0

Eläinlääkärikänytejä varmaan viisi: mahapöpö, tikku jalassa, mahavaiva, tikunpala silmässä, rokotukset


ELI HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!! :) T: Mira ja Leica

2013 vuonna seuraavat jutut on suunnitteilla:
Silmäpeilaus
Selkäkuvaus
Tokoilua
Hiihtoa
Canicrossia
Pyöräilyä
Hakua
Jälkeä
muurama näyttely
Ehkä AD-koe :)
Lenkkeilyä
koira tapaamisia
ja ennen kaikkea lepoa!

Tarkemmin näyt ajankohdat täältä:
http://leicapicardi.blogspot.fi/p/tapahtumat-ja-suunnitelmat-2013.htmlEi kommentteja:

Lähetä kommentti