28.10.2013

Parhaat koirat

Ryhti on kasvanut huimasti viikon sisällä: 1,6kg! Tällä hetkellä painoa oli 7,5kg. Aika kuluu nopeasti ja siksi ollaankin yritetty nauttia tästä pentuajasta. Lyhyt jälki tehtiin tänään ja hyvin Ryhti sen ajoi, lupaava poika. Tottistelut on aloitettu seuraamisharjoituksilla ja muilla alkeilla.
Sanottakoon vielä ennen miljoonaa kuvaa sen verran, että Leican treenit jäi suunnitellusta paljon vähemmäksi, koska alkuviikosta oli pakkasta ja loppu viikosta kiirettä. Käytiin me sitten yksi huonohko veto tekemässä ja juoksulenkki.2 kommenttia:

  1. Tää postaus ei helpota kyllä mun pentukuumetta yhtään x)! Aivan ihana tuo teidän penne, nauttikaa pentuajasta täysillä, itteä harmittaa että hukkasin sen kokonaan ku odotin vaan että "kasvais jo ni päästäis kunnolla tekemään". Vahingosta viisastuneena uuden pennun kanssa nautitaan kans pentuajasta täysillä :)!

    VastaaPoista
  2. Muakin kaduttaa, etten nauttinut tuon pentuajasta täysillä. Etenkin se mua harmittaa, että mulla on vaan kaks kuvaa siitä, kun tuo oli 8vkoa, viis kuvaa siitä, kun tuo oli 5 kk ja pari kuvaa vuoden iältä. Siis ei mitään!

    VastaaPoista