4.11.2013

Uusien juttujen kohtaamista.

Ollaan nyt viikon sisällä käyty tutustumassa Ryhdin kanssa paljon uusiin asioihin. Ryhtiä ei ole jännittänyt oikeastaan mikään muu, paitsi kun treenasimme isolla hiekkakentällä, niin siellä oli vähän jännittenyisyyttä havaittavissa. Viikonloppuna käytiin ystäväni luona Rämsöössä, jossa Ryhti pääsi tutustumaan lampaisiin, poneihin, amerikanbulldogiin Ukkoon ja englanninbulldogiin Pontukseen. Kaikista eniten Ryhti taisi pitää Ukosta, Pontuksen erikoinen ääntely ja hännättömyys oli vähän arveluttavia Ryhdistä.

Iiihana Ukko
"Mää oon jo melkein yhtä iso!"
Lampaita Ryhti pyysi aluksi leikkimään, mutta kun ne osoittautuivat hiljaisiksi ja paikalla seisoviksi villakasoiksi, niin ei niissä ollutkaa mitää kiinnostavaa.
"Tuu leikkiin mun kanssa!!""Tylsiä eläimiä, meen Ukon luo!"
Poneja Ryhti sai haistella sylistä. Ne oli ihanampia kuin lampaat. Häntä heilui vimmatusti ja pientä piipausta oli havaittavissa.
Tara ja Ryhti
Kallea Ryhti olisi halunnut nuuskia vieläkin lähempää.
Leicakin pääsi leikkimään Ukon ja Pontuksen kanssa ja varsinkin Pontuksen kanssa Leicalla oli ihanaa..

Muuten arki onkin mennyt aika normaalisti: ollaan lenkkeilty, treenailtu Ryhdin kanssa ja leikitty. Leica on käynyt juoksemassa hölkkälenkkejä Jonnan kanssa. Nämä viimeiset kuvat ovat otettu 30.11.2013.
Ryhti kuvassa 11 viikkoa, näyttää pienemmältä mitä on!
Komea Leica


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti