15.11.2013

Intona kohti talvea.

Ollaan Ryhdin kanssa julkkiksia. Tänään ilmestyneessä Koirammessa löytyy kuva meistä. Jutun teemana oli luoksetulo. Oltiin kuvauksen aikaan ekoissa tottistreeneissä ja heti päästiin lehteen, olisiko tämä enne menestyksekkäästä tulevaisuudesta? :D ehheh, no haaveilla saa. Kuvausta ei oltu sovittu mitenkään etukäteen, vaan kuvaaja tuli kentälle katsomaan löytyisikö kuvattavia tähän juttuun. Yksi kuva on myös Ryyti puolisiskosta, jonka kanssa samaan aikaan treenailtiin. Kuvat on otettu 25.10. eli ei ihan eilen. Leica silti pitää vielä kärkipaikkaa julkisuudessaan, kun reilu vuosi sitten oli kuuden sivun juttu koirat-lehdessä picardeista ja kuvissa edusti Leica.

Torstaina oli sitten jälkipäivä tiedossa Ryhdille. Kävin reippaana tallaamassa jäljen pellolle ja joka askeleelle jätin juustonpaloja. Annoin jäljen vanheta puolituntia ja sitten mentiin innokkaan Ryhdin kanssa. Ryhti lähti heti nuuskimaan intensiivisesti jälkeä ja itse katsoin hieman hämmentyneenä, kun en nähnyt niitä juuston paloja.. No ajattelin, että ehkä niitä vielä tulee jäljen edetessä näkyviin, vaan eipä tullutkaan.. Ryhti silti eteni jälkeä niin hyvin, että en viitsinyt keskeyttää suoritusta. Nenää pysyi tiukasti koko ajan maassa jäljen loppuun asti, jossa ei myöskään ollut sitä isompaa juustokasaa jäljellä, minkä sinne olin jättänyt.. No suuret kehut Ryhdille ja taskusta äkkiä nameja palkkioksi. Luultavasti joku lintu oli käynyt ne juustot sieltä viemästä ja nyt sitten ainakin tiedän, että seuraavalla kerralla jään vahtimaan sitä jälkeä. Silti suurin ylpeyden aihe oli Ryhti, joka meni intensiivisesti jäljen loppuun, vaikka ei ollut juustonjuustoa jäljellä. Hieno mies <3 Lauantaina uusi yritys.

Leican kanssa on myös nyt hieman aktivoiduttu. Olen käynyt tällä viikolla tiistaina ja torstaina pyörälenkin erilaisilla temmoilla. Pituus taisi olla 8,5km, keskinopeus 13-14km/h ja maksimi 35km/h . Ei siis vedetty, vaan välillä mentiin ravilla ja välillä sitten laukalla. Varsinkin torstain treeni oli todella hyvä, Leica suorastaan loisti innokkuutta ja varsinkin alussa piti vähän himmailla vauhtia. Kyllä se taas tästä lähtee!

Palveluskoira lehdessä oli talven hiihtokisoja. Oma seuramme Taves järjestää SM-kisat Jämijärevellä, johon tietenkin osallistutaan Leican kanssa ja myös talkoolaisina. Oli tietenkin muitakin kisoja, jotka jää nyt mietinnän alle.  Alla vähän listaa mihin ajateltiin talvella mennä (varma osallistuminen lihavoitu):
-18.1. Helsinki B- tai C-naruluokka
-22.2. Hämeenlinna B- tai C-naruluokka
-1.3. Joensuu B- tai C-naruluokka
-15.-16.3. SM Jämijärvi, B- tai C-naruluokka (sekä viesti, jos seuralta tulee joukkue ja päästään siihen)

Kuva on viime vuoden leiriltä, 2/2012.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti