19.11.2013

Pätevä pentu

Ryhti on vaan niin hyvä ja taitava. Se oppii aivan uskomattoman nopeasti ja haluaa työskennellä. Täytyy vaan itseä välillä toppuutella, ettei treenaa liikaa. Lähinnä se ongelma on, että pitäisi malttaa lopettaa treenit vielä hyvässä vireessä.
Sivulle tuloa ollaa aika vähän treenattu, mutta se on lähtenyt jo menemään todella hyvin. Ryhti lähtee jo itse kiertämään takaa ja osaa jäädä oikeaan kohtaan istumaan. Käsiavuilla ollaan opeteltu.
Istuminen onnistuu mainiosti jo käskystä. Se on se varmin liike.
Maahan Ryhti menee aina innolla, mutta välillä tarvitsee apuja. Olemme myös ottaneet liikkeestä maahan menoa käsiapujen kanssa. Tyytyväinen olen maahan menon nopeuteen.
Paikalla oloa ollaan alettu ottamaan lyhyinä aikoina ja niin että Ryhti makaa. Palkkaa 1-5 sekunnin välein, yhteisaika 20s ja vapautus. Ryhti malttaa jo yllättävän hyvin, eikä lähde liikkeelle.
Seiso käskyä ollaan myös treenattu. Se on ehkä se hankalin, kun Ryhti ei millään malttaisi olla neljä jalkaa maassa. Kuitenkin onnistuu jo yllättävänkin hyvin. Eniten treeniä tarvitsen minä, että en palkkaa väärään aikaan (3 jalkaa maassa, liikkuu..).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti