25.1.2014

Hakuryhmä, hankintalista ja muuta mukavaa

Maailman hienointa, kun päästiin Ryhdin kanssa hakuryhmään ja pääsemme myös välillä treenaileen toiseenkin ryhmään, tulee ainakin maalimies vaihtelua. Kyllä kannattaa luoda suhteita, niin pääsee etenemään harrastuksessa. 
Pääsimme siis tavesin hakuporukkaan mukaan, treenejä ei tietenkään vielä ole ollut, kun on lunta ja kovat pakkaset. Odotan innolla kyllä ekoja treenejä uuden porukan kanssa. :)  

Huomenna olisi tarkoitus suunnata Ylöjärvelle ottamaan vähän tottista ja saadaan kuulemma olla mallioppilaita vehnispennulle. Saa nähä ollaanko ollenkaan mitään malleja. 

Mainostan nyt täällä, elikkäs Käyttisairiksille on perustettu oma facebookryhmä. Liittykää ihmeessä, jos käyttis kiinnostaa tai haluaa tutustua tähän linjaan paremmin. Käyttölinjaiset Airedalenterrierit
Ryhmä on perustettu siksi, kun monikaan ei tiedä että airiksistakin löytyy linjajakoa ja kiinnostuneet voivat nyt tulla lukemaan ja kyselemään ryhmään tarkemmin. :)

Tähän loppuun vielä, kun innostuin Ilon blogin ideaasta (Mitä hankintalistalta löytyy?), että mitä "pitäisi" hankkia. Menin sitten tyhmänä kymppikoiran ja D&C sivuille ja aloin katselemaan mitä "tarvitaan".
Tässä nyt listaa:
-Noutokapula (pienempi aloitukseen)
-Noutokapula vaihdettavalla keskiöllä ja juuttikeskiö
-geelipallo (Ryhti tuhoaa normi tennispallot..)
-SPKL kilpailukirja (Leica tarvii hiihtokisoihin)

Tulipa pitkä lista.. Oikeastaan ainoa heti tarvittava juttu on tuo kilpailukirja, muilla ei kiirettä, onneksi. Loppuis pian rahat kesken :D


2 kommenttia:

  1. Vaikka olenkin airis-ihminen (tai ex, miten sen nyt ottaa), niin en tosiaankaan tiennyt että airiksissakin on jo linjajakoa. Hyi. Tiesin kyllä, että on näitä näyttelyyn painottavia kasvattajia ja käyttöön painottavia kasvattajia, mutta että ollaan jo linjajaossa asti :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan käyttiksiä tullut Suomeen jo 90-luvun alussa ja Saksassa alettu kasvattaa toisen maailmansodan jälkeen ja painotettu jalostuksessa käyttö- ja luonnepuolta. Ryhti siis on käyttis ja Ryhdin kasvattaja ainoa Suomalainen käyttisten kasvattaja. Työkoira rotuisille näin tuntuu usein käyvän, että linjajakoa tulee. Harva tämän hetkinen menestynyt näyttelyairis pystyisi työkoirana työskentelemään.

      Poista