23.1.2014

Aktiivinen tammikuu

On ollut niin kiireistä, että ei tänne ole kerennyt kirjoitella.

Mutta jos aloitetaan siitä, että Leica on nyt käynyt kerran viikossa hierojalla. Sillä on jalassa joku jumi, joka on nyt pikkuhiljaa lähtenyt aukeamaan ja menossa parempaan suuntaan koko ajan. Liikkeissä huomaa jo parannusta. Leicaa on hieronut koirahierontaa opiskeleva Sini ja olemme hänen luonaan Mutalassa käyneet. Suurin haaste on ollut, kun Leica ei hieronnan aikana rentouta ollenkaan niitä takajalkojaan, joten se hierominen on siksi ollut vähän haastavaa. Mutta nyt viimesimpänä kertana oli jo sen verran edistystä, että muuten Leica oli kuin kotonaan hieronta paikassa.

Hierontojen ajan Ryhti on ollut mummuni luona hoidossa ja on aivan mahtavaa, että omistaa näin täyspäisen ja hyvä hermoisen koiran! Joka kerta Ryhti on ollut mummuni luona todella rauhallisesti, ei ollenkaan ikävöinyt tai ollut rauhaton. Yleensä makoillut suurimman osan ajasta tai syönyt luuta. Mummuni sanoikin "Olen todella onnellinen, että valitsitte juuri tällaisen koiran. Se on niin viisas ja hyvä hermoinen koira!". Se on parasta, ettei tarvitse stressata, jos hoitoon tarvitsee jättää.


Viime viikonlopun sunnuntaina olin sitten Mouhijärvellä Mia Skogsterin Seuraamisklinikalla kuuntelemassa. Oli todella anttoise semma ja sain todella paljon uutta tietoa. Ryhdin kanssa kokeilin sitten kotona juuri oppimiani kikkoja ja kyllä auttoi ryhdin seuraamiseen! Meillä siis oli ongelmana hyppiminen, imutus käden häivyttäminen, jätättäminen tietyissä tilanteissa ja seilailu. Mian opeilla sain seuraamisesta paljon parempaa, nyt ei enää hypitä, jätätetä, seilailla ja kun imutus kättä nostaa, niin seuraaminen silti jatkuu intensiivisenä. Näillä opeilla päästään taas etenemään :) Pari kokeilun arvoista juttua tuli Leicallekin. Suosittelen Mian semmoja kaikille, hyvä puhuja ja tietotaitoinen ihminen.

Eilen olimme pitkästä aikaa Ilo aussin kanssa lenkkeilemässä. Ryhti ja Ilo tulivat edelleenkin mitä mainioimmin juttuun: juostiin ja painittiin. Lenkkeiltiin noin 1½ tuntia metsässä. Ryyppäkin näytti isolta, kun oli kasvussa hurahtanut Ilon ohi :D


Helmikuussa olisi Leicalla luvassa valjakkohiihtoleiri ja 15.-16.3. SM-kisat. Harmi kun ei olla vielä kertaakaan päästy hiihtään tänä talvena, nyt pitää vaan toivoa sitä lunta LISÄÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti