7.3.2014

Reeniä, eläinlääkäriä, Ryypän kasvua.

Kevät on saapunut, SM-kisat peruuntuneet Jämillä ja nyt toivon minäkin sitten, että kaikki lumet sulaisivat pois ja pääsisimme hakuilemaan Ryhdin kanssa. Olemmekin tehneet vähän esineruudun alkeita. Aluksi oli ongelmana, että Ryhti ei tuonut esinettä minulle asti ja ei oikein tajunnut ideaa. Nyt on toinen ääni kellossa ja esineruutu on Ryhdistä maailman parasta. Esine etsitään aina innolla ja niin kauan, että se löytyy ja esine tuodaan aina minulle asti. Tässä alhaalla video meidän alkeistreeneistä :) Ryhti ilmeisesti potkaisee esinettä (mun hanskaa) jalallaan, koska ei heti huomaa sitä.

Ryhti on kasvanut kovasti ja sen kyllä huomaa jalkojen pituudessa. Otin siitä muutamia rakennekuvia ja muitakin kuvia. Trimmailin päästä vähän karvoja pois, koska siellä päälaella kasvoi kamala permanentti. Nyt se näyttää isolta pojalta, minun pikku Ryry <3 Painoa oli eilen aamulla 18,1kg ja tuosta korkeudesta en ole varma, koska karva on aika pitkää selässä. 54-56cm, ehkä. Ikää n.6½kk.

Leican kuulumisiin: Viime perjantaina olin unohtanut Ryhdin potkaluun lattialle työpäivän ajaksi ja leicahan oli siitä repinyt kaikki irtoavat osat ja pistänyt suuhunsa. Työpäivän jälkeen alkoi kova huoli, että onkohan sillä kohta suolitukos, koska en voinut tietää oliko Leica pureskellut palat kunnolla. No yö meni Leican osalta hyvin, mutta Ryhti sitten yrjöili nahkaluun palasia, kun äitilläni oli kuulemma sellaisen saanut. Ryhtihän ei tunnetusti jaksa kauhean hyvin mitään pureskella loppuun asti, joten se suhteellisen isoja paljoa oli niellyt menemään. Luu tuli sitten yön ainaka kahdessa oksennuksessa ulos sulamattomina paloina ja tietenkin MATOLLE, minnekkäs muuallekkaan. Ryhdistä en huolestunut, koska selvästi kaikki tuli ulos oksentamisesta. No kun lauantai aamu koitti, rupesi Leica oksentamaan, tuli ainoastaan mahanesteitä. Meni ehkä 5min ja taas tuli oksennus mahanesteiden kera ja molemmilla kerroilla tietenkin matolle... Leica kuitenkin vaikutti pirteältä ja suoli toimi normaalisti. Jätin aamuruuan antamatta varmuuden vuoksi. Illemmalla oksentelu jatkui äitini luona. Sunnuntaina muutama oksennus ja maanantaina soitin sitten eläinlääkäriin ja menimme käymään Univetissa. Mitään hätää eläinlääkärin mielestä ei ollut ja saimme paihoinvoinnin estolääkettä ja mahasuojalääkettä. Kaikki nyt kunnossa ja Leica taas voi hyvin :)
Leica eläinlääkärissä :)

kännykkäkuvia lenkiltä. :)


Viikon päästä sitten lähtö Savukoskelle!
Nakinlento

1 kommentti:

  1. Niin voi mie en olekkaan ikinä kommentoinut teille! :D Aika tökeröä.
    En ihan osaa sanoa mitä kautta löysin teidän blogiin, mutta picardi miellyttää ja kiehtoo ulkonäöllisesti ja airis tietty partoineen. Ja kivahan se on katsoa näin hyviä kuvia.

    VastaaPoista