27.4.2014

Riliis-leiri takana

Ryhdin kasvatttaja järjesti leirin kasvateilleen Kerimäellä ja me tietenkin osallistuimme mukaan. Matkaan lähdimme perjantai aamuna 5:00 ja perillä olimme ennen kymmentä, eli juuri sopivasti hakumetsään.

Hakuilimme pe ja la. Haku porukassa oli Ryhdin veli Iisi, puolisisarukset Ryyti, Antti ja Siiri, sekä Aarne (ei ole ainakaan lähisukua). Ryhdin kanssa teimme nyt hieman toisenlaista kokeilua, koska edellisissä reeneissä on mennyt vain jäljestämiseksi. Maalimies meni piiloon metsään, nousi piilosta, heilutteli käsiä ja laskeutui takaisin, matkaa oli ehkä 30 metriä. Tämä toimi selvästikin hyvin ja Ryhti käytti hyvin nenäänsä, eikä lähtenyt jäljestämään. Toisena päivänä tehtiin samanlaisia reenejä, mutta useammalla maalimiehellä, ehkä 5 tai 6. Näidenkin jälkeen Ryhti olisi halunnut jatkaa vielä "äijien" etsintää, koska lähti itsenäisesti etenemään keskilinjaa eteen päin ja katseli, että mihis seuraavaksi lähetettäisiin. :D Hienoa on, että Ryhti nauttii tekemisestä ja keskittyy hommaan täysillä. Olen super ylpeä!

Ryhdin kanssa odotellaan hakumetsään pääsyä (kuvannut Jonna)
Ryhdin lähetys äijälle :) (kuvannut Jonna)
Aarne (FI KVA Zauber) näyttää mallia nuoremmille <3
Perjantaina haun jälkeen oli vuorossa lounas, josta suunnattiin sitten leikkikouluun. Leikittämässä koiria oli maalimies Jussi Seppänen. Ryhdillä käytettiin sen omaa mini tyynyä leluna ja hyvinhän se siitä innostui. Itse olin remmin päässä ehkä vähän hukassa, vaikka ei mitään tarvinnutkaan tehdä.. Onneksi Jussi ohjeisti, jos tein jotain väärin. Ryhti mielestäni toimi todella hyvin, puri tyynyä ja alkoi haukkumaankin!!! Eli ehkä saataisiin siitä hakuun ilmaisu, jos nyt osaan itse sitä haukkumista kaivaa esille.


Perjantaina oli luvassa vielä tottistelua. Omaan suoritukseeni en ole kovinkaan tyytyväinen, mutta Ryhti toimi hyvin. Otimme seuraamista, jääviä ja luoksetuloa. En tajua miksi aina jäädyn näissä koulutustilanteissa, jos on muita paikalla. Minusta tulee aina jotenkin laama ja sen pystyin todistamaan videoilta, joita Jonna kuvasi. Onneksi kuvasi, niin osaan keskittyä nyt virheiden korjaamiseen ja laamatilan kohentamiseen. Lauantaina oli myös tottiksia, teimme taas seuraamista, jääviä, eteen menon (oli Ryhdin eka kerta) ja hieman kapula treeniä. Seuruut meni ehkä vähän paremmin, mutta vieläkin siinä laamatilassani on hurjasti parantamisen varaa ja sitten meinaan aina vahingossa seuruuttaa Ryhtiä liian pitkiä pätkiä. Lelulla toimi ainakin omasta mielestäni paremmin ja seuraaminen oli jotenkin hallitumman näköistä. Kapulankantoon sain jotain hyviä vinkkejä ja pitäisi niitä alkaa treenailemaan kotona, onneksi näillä millään ei ole kiirettä, ajan kanssa hyvä tulee :)
luoksetulo


Koulutuksien ohessa oli mukava seurata muiden koiria ja tutustua uusiin mukaviin ihmisiin ihan livenä. Ryhti pääsi myös leikkimään muutamien sisarustensa kanssa ja hyvin tulivat kaikki toimeen, Ryhti mielisteli kaikkia ja oli iloinen uusista kavereista. Illalla sitten turistiin lisää majatalossa, johon suurin osa ihmisistä jäi yöksi.
Leiristä jäi superhyvä fiilis ja parasta on, että Ryhdin kasvattaja jaksoi järjestää ihanan leirin, kiitos Riitta <3
Koirat: vasemmalta alkaen Toivo, Hiisi. Sissi, Antti, Siiri, Iisi, Nessi-äiti, Ryhti, Nelli, Ryyti ja Reino
Hiisi, Toivo. Iisi. Nelli ja Reino ovat Ryhdin sisaruksia ja muut puolisisaruksia, paitsi Nessi on tietty kaikkien äiti :)
Lauantaina lähdimme ajamaan hakutreenien jälkeen mökillemme, missä Leica oli hoidossa. Leica oli käyttäytynyt kuulemma hyvin ja nukkunut yönkin superisti, edistystä!!!! Pika visiitti mökillä päättyi sunnuntaina, kun oli taas luvassa reenausta hakumetsässä oman porukan kanssa. Teimme samanlaisen reenin kuin leirillä ja hyvin meni. Nyt vaan odotellaan seuraavia treenejä, joiden pitäisi olla sunnuntaina. Nyt koitan parantaa itseni flunssasta, lopussa kuvia mökiltä.
Kuvassa myös Leica!

Nykyään Ryhdin reidet eivät ole enää noin karvaiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti