14.8.2013

Haaste: kontakti

En ole yleensä mikään haasteihminen, mutta nyt ajattelin ottaa haasteen vastaan, koska siitä ei ainakaan haittaa ole! Haasteena siis katsekontaktin treenaus ja haasteen antaja: http://ssamperi.blogspot.fi/2013/08/aikamoinen-saihkysilma.html

Haasteessa on tarkoituksena hajoitella kontaktia 63 minuuttia viikossa, elikkäs 3 keraa päivässä, kolmessa osassa, minuutti kerrallaan, yhteensä siis 9 min päivässä. :)

Leicaakin kiinnostaa
Leican lähtöasetelmahan on kontaktin osalta hyvin epämääräinen, välillä on hyvä kontakti ja välillä kontaktia ei ole ollenkaan. Häiriö on meille suurin haaste ja ehkä sitä saataisiin korjattua nyt muutaman viikon reenillä vähän ja tietenkin jatkamme kontakti harjoittelua sen jälkeenkin.

Aloitimme heti haasteen! Virheitä tuli ohjaajalle aika monta, mutta onneksi itse näin jälkikäteen tiedostin ne.

1€ naksutin  Biltemasta :D kun vanha 6€ meni rikki..
Otan seuraavalla kerralla eri namitaskun!
Tästä pilkottiin pienempiä paljoa nameja.
Hieno ajastin..
1.treeni:
-pilko nameja
-ota naksutin
-ota kello
-sekä tietenkin Leica

Menin seisomaan olohuoneen lattialle Leican eteen.. Leica huomasi: "haa, sillä on naksutin, nyt siis tehdään jotain". Ensimmäinen katsekonttakti tuli varmaan 2 sekunnin sisään eteen seisomisesta, naksautus, palkkaus ja kello päälle. Seuraava kontakti tuli nopeasti uudestaan, sekä kolmas, neljäs ja viides jne. Jossain vaiheessa Leica alkoi kuitenkin tuijottamaan namitaskua, kuitenkin hetken päästä tuli katse, naksutus ja palkka, kontaktin otto jatkui sen jälkeen hyvin. Minuutti kulunut ja ensimäinen reeni meni hyvin. Ainoa, että menin sekaisin laskuissani, eikä nyt ole mitään hajua monta katsetta tuli, mutta ainakin yli 10, saattoi olla lähemmäs 20...
   Pieni tauko ja sama uudestaan. Toisella kerralla ensimmäinen katse tuli nopeasti ja seuraavakin, sitten taas tuli namitaskun tuijotusta, katse, naksautus, palkkaus ja taas pitkä namitaskun tuijotus. Tämän jälkeen alkoi taas intensiivisempi katsetuokio ja reeni loppui hyvin. Menin taas sekaisin laskuissani, koska aloin miettimään kesken reenin namitaskun tuijotusta.  No tuli niitä kontakteja tälläkin kertaa reilusti yli 10. Sitten taas pieni tauko ja viimeisin minuutin aloitus.
   Viimeinen kerta oli kaikista koomisin:
Menin seisomaan Leican eteen, ensimmäinen katse tuli ja kello päälle. Katseen tarjoaminen oli tällä kerralla runsasta, mutta mitä tekee palkkaaja: ON HIDAS. En kerennyt naksuttelemaan ja antamaan nameja samaan tahtiin, kun katsetta tarjottiin. Mentiin varmasti yli 20:nen, mutta menin taaskin laskuissa sekaisin, kun säädin namin antamisen ja naksutelun kanssa. Jossain vaiheessa aloin miettimään, miksi se kello ei jo piippaa, että minelestäni minuutti on jo kulunut.. no kello ei ollut mennytkään päälle... Lopetettiin sitten harjoitus. Onneksi molemille jäi kuitenkin hyvä mieli reeneistä. :) Hetken päästä menen katsomaan kännykkääni, kun se oli jäänyt lattialle, Leica oli laittanu minuuttiajastimen päälle :D Leica selvästi olisi halunnut jäädä jatkamaan reenejä.
nyt väsyttää
Tälläistä tällä kertaa, illalla sitten uudestaan. Täytyy tsempata palkkaamisen kanssa ja vaihtaa namitasku johonkin parempaan, josta namit saa varmasti nopeasti. :) Pitää nyt koittaa päivitellä muutaman päivän välein edistymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti