6.5.2014

Hiekkakuoppailua ja tottista

Tänään suunnattiin Kyröskokelle hiekkakuoppaileen Eilan, Ryytin ja Aarnen seuraksi ja tämän jälkeen otettiin tottista. Sää oli mitä upein ja Leicakin pääsi mukaan.



Aluksi vapaana juoksivat Ryhti, Ryyti ja Aarne. Kolmikko paineli lujaa, joskin Aarne hieman omia polkujaan. Ryhti rakastaisi Aarnea kovasti ja näyttää aina niin ihailevalta.
Ryyti esitteli puoliveljelleen ihania suolammikoita, ai että koirat haisee muuten hyvältä tämän jälkeen...






Leica sai juosta vapaana hetken, mutta heti lähti nenä käyntiin ja näytti jo lähteän metsästämään, joten piti ottaa takaisin kiinni. Kuitenkin Leica nautti olostaan ja Ryytikin jopa vähän ihastui Leicaan.





Lenkkeilyn jälkeen käytiin sitten tottistelemäsa. Ryhti oli aivan huippu ja ollaan kehitytty, jopa siis minä!!! Osasin olla rauhallisempi ja määrätietoisempi, enkä jännittänyt. Ryhti menikin heti superisti. Otettiin seuruuta lyhyitä pätkiä lelulla, jääviä, luoksetulo ja eteen meno. Olen niin ylpeä pikku Ryrystä <3

Leicallekin koitin jotain tottista tai mitälie hömppäjuttuja. Leica ei oikein pystynyt kekittymään, kun autosta kuului haukuntaa. No tehtiin vaan tunteella jotain ja söpöhän se Leica on tekiessään. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti