24.8.2013

Treenaamista

Vihdoin ilmat ovat viilentyneet hiukan ja ollaan voitu aloittaa aktiivisemmin treenit tulevaa canicross kautta varten. Yksi varsinainen canicrosstreeni vasta takana, mutta ollaan käyty nyt pyöräilemässä erilaisilla temmoilla. Varmaan paremmin treenit saadaan vielä käyntiin, kun saan käsiini uudet valjaat Leicalle. Pitäisi myös löytää aktiivisempia treenikavereita, kun omat työaikatauluni eivät usein sovi muiden menoihin ja töihin.
  Suunnitteilla tulevalle canicrosskaudelle olisi kahdet kisat, lokakuussa Kuopiossa ja Jämijärvellä. En ole vielä varma osallistutaanko Kuopiossa harrastajasarjaan vai viralliseen, saa nähdä. Onneksi noihin ei tarvitse ilmoittautua niin aikaisin kuin näyttelyihin, jää siis pohdinta-aikaa.


Meidän nuo katsekontakti treenit on jäänyt YLLÄTYSYLLÄTYS vähemmälle. Mutta ollaan silti treenailtu sisällä, sekä vähän häiriössä. Häiriötreeni meni aluksi hyvin, mutta häiriö kasvoi yhtäkkiä liian suureksi (kun joukko päiväkotilaisia marssi puskien takaa samalle kentälle.), lopetettiin treenit sitten silloin siihen. Ollaan nyt sisällä harjoiteltu vähän lisää ja täällä katsekontakti menee jo todella hyvin. Parannusta kontaktissa huomaa siinä, kun esim lenkillä Leica ottaa helpommin itsenäisesti kontaktia ja lähtee tekemään omaehtoista seurausta namien toivossa.


  Alettiin harjoittelemaan hieman myös uudestaan kapulan kantamista tai no edes sen ottamista suuhun. Pentuna saatiin kapulatreenit hyvin alulle, mutta sen treenaus sitten jäikin jostain tietämättömästä syystä. Nyt ollaan naksuteltu ja Leica ottaa kapulan taas ihan hyvin suuhun. Pitää alkaa pikkuhiljaa koittaaa saada pidemmiksi pätkiksi kapulan kantoaikaa.
kuvassa Leica 6kk, 12/2011

Maanantaina Leicalla on hieroja ja viikon päästä Tampereen ryhmänäyttely, ah niin ihanan lähellä! Kaikki Leican kuvat ovat parinviikon takaa mökkireissulta, paitsi se missä Leicalla on kapula. :D

Lopuksi vielä mainittakoon, että perheeseen saapui uusi jäsen: Neme-pupu. Neme tuli Taaperolle kaveriksi, kun Nuusku siirtyi vihreämmille niityille. Luonteeltaan Neme on hyvin sosiaalinen ja reipas palleroinen, tulee hyvin toimeen Taaperon kanssa. :)


2 kommenttia:

  1. Jos ootte jämijärvelle tulossa niin ehdottomasti me lähdetään kannustamaan :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ollaan tulossa näillä näkymin :) siellä on niin hyvät maastot, ainakin mitä talvella siellä hiihdettin Leican kanssa.

      Poista