8.9.2013

Juoksija

Mitään kovin kummallista ei ole tapahtunut. Kaksi canicrosstreeniä tehtiin tällä viikolla, Leicalla varsinkin onnistui viimeisin veto torstaina! Torstain vetäminen oli aika eriluokkaa kuin kahden sitä edeltävän. Jäi hyvä mieli ja tästä on hyvä jatkaa. Oli myös hyvä huomata, että oma kuntoni on kasvanut, JES! Matkaa torstaina taittui 1,2km ja pienen tauon jälkeen 600 metriä lisää. Keskinopeus 15-16km/h. Saimme tehtyä kaksi ohitustakin, toinen oli perus hölkkäilijä ja toinen koiran lenkittäjä, molemmat ohitukset menivät täydellisesti! Ehkä kolmannenkin kerran olisi voinut vielä tehdä, mutta valot sammui kello 23 juoksupaikalta ja sen jälkeen tuli aikas pimeää..

voittajat vedon jälkeen tiistaina!

Keskiviikkona käytiin aamusta Leican kanssa juoksemassa isäni takapihalla. Kaapo papparainenkin innostui ottamaan muutaman juoksupyrähdyksen, mikä on hyvin erikoista Leican aikana!

Komea Kaapo <3
Leica tykkäsi, kun Kaapokin juoksi :)
                           K:"Ihanaa olla rauhassa"               K:"Eiii, aina toi partanaama pilaa kaiken!"

Harvinainen yhteiskuva Leicasta ja Kaaposta :D
Tässä lopuksi vielä kuva auton koiraveräjästä. Leica ennen seisoi kaikki matkat ja aiheutti itselleen selkäjumeja. Nyt väliseinän myötä matkat taittuvat istuen tai maaten ja Leicalla on yhä hyvin tilaa matkustaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti