30.9.2013

Kisat lähenee ja jännitys tiivistyy!

Viime viikko oli hyvin aktiivinen vetojen osalta, kävimme vetämässä maanantaina, torstaina ja sunnuntaina. Sekä Jonna kävi hölkkäilemässä yhtenä päivänä Leican kanssa, lepopäiviä oli tietenkin välissä. :)
Maanantain treeneistä kerroinkin edellisessä kirjoituksessa. Torstaina tehtiin sitten aika sama treeni kuin maanantaina 600m+1400m ja lyhyt pyöräveto. Sunnuntaina teimme 1,5km+1,5km ja pyörävetoa 0,5km. Kaikki treenit onnistuivat hyvin ja on ollut kiva huomata etenkin pyöräilyssä, kuinka Leica on aivan innoissaan, kun saa vaan juosta täysiä. Kisojen jälkeen olisi  tarkoitus ehkä enemmänkin tehdä pyörävetoja. Tämä viikko otetaan rauhallisesti ilman vetotreenejä.

Uudet valjaatkin ovat osoittautuneet mahtaviksi ja istuvat paremmin päälle kuin edelliset. Valjaat ovat siis Non-stopin freemotionit ja yhtenä syynä valjaiden vaihdolle oli, että näissä ei liikkeen pitäisi millään tavalla rajoittua.

Kisoihin on enää todella lyhyt aika ja jännitys nousee päiväpäivältä. En ole käynyt itse ennen missään kisoissa ja vähän jännittää kuinka nyt menee. Leicalla onneksi pitäisi olla kunto kohdillaan harrastussarjaan, sekä ohitukset onnistuvat täydellisesti. Jämiin en ole vieläkään ilmoittautunut, täytyy nyt miettiä jätämmekö väliin vai menemmekö harrastajasarjaan. Noihin matkoihin tuppaa uppoamaan aika paljon rahaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti