2.12.2013

Liikuntäpäiväkirjan yhteenveto!

Koska tiedän jo nyt, että en kerekeä huomenna kirjoittamaan blogia, niin laitampa jo nyt tämän meidän liikuntapäiväkirjan yhteenvedon. Tästä nyt puuttuu tämä maanantai, mutta eipä se haittaa, aamulenkki tehty tänään ja se oli 1h 10min. Teen nyt seuraavaksi kuukaudesta liikuntapäiväkirjan eli jatkan vielä 3 viikkoa lisää tätä päiväkirjan pitoa. Laitan viikon päästä maanantaina yhteenvedon tästä viikosta. 

Alla meidän lenkkien kestot. Viime viikko oli muuten hyvin normaali lenkkien suhteen, paitsi yleensä iltalenkit saattavat olla vähän pidempiä. Alla olevien lenkkien lisäksi takapihalla koirat riekkuvat 30-60min päivässä ja tottistelua treenaillaan jonkin verran, varsinkin ryhdin kanssa. Ryhti on pääsääntöisesti aina vapaana, jollei treenata remmissä lenkkeilyä tai mennä tien vieressä. Leica ei voi olla vapaana varsinkaan tähän aikaan vuodesta, koska himo hirvien ja muun riistan perään on aivan tajuton, siksi Leica lenkkeileekin pääsääntöisesti flexissä/liinassa tai remmissä.

Tiistai
-aamu 1h (metsälenkki)
-päivä 55min
-ilta 30min
Yhteensä: 2h 25min

Keskiviikko
-aamu 1h (metsä-, kallio-, peltolenkki)
-Ryhdin remmissä kävelytreeni 25 min
-päivä 50 min
-ilta 30 min
Yhteensä: Leica 2h 20min, Ryhti 2h 55min

Torstai 
-aamu 1h 20min (metsä-, suolenkki)
-päivä 50min
-ilta 30min
Yhteensä: 2h 40min

Perjantai
-aamu 1h 30min (metsä-, kalliolenkki)
-päivä 40 min
-ilta 40 min (hiekkatie)
Yhteensä: 2h 50min

Lauantai
-aamu 1h  (metsälenkki)
-päivä 1h 10min (metsälenkki)
-ilta 35min
Yhteensä: 2h 45min

Sunnuntai
-aamu 1h 10min (metsä-, suolenkki)
-iltapäivällä juoksentelua isäni jättitakapihalla 30 min
-päivä 1h
-ilta 20 min
Yhteensä: 3h


YHTEENSÄ LIIKUIMME TI-SU: 

  • Ryhti 16h 35min
  • Leica  16h


1 kommentti:

  1. Löysin tieni blogiinne ja jäin kyllä koukkuun! Ihastuin tuohon Leicaan :) En ole koskaan kuullutkaan tuosta Picardienpaimenkoirasta, mutta aika nätti rotu ja ilmeisesti vähän harvinaisempi.
    Ja Ryhti-pentu myös tosi suloinen! Meiltä löytyy Ryhtiä viikon nuorempi leonberginkoirauros. Kiva seurailla vähän saman ikäisten koiranpentujen blogeja! :)
    (http://syysukkonen.blogspot.fi)

    VastaaPoista