25.9.2013

Lajilisenssi ja tulevat kisat!

Hankin tuossa äsken valjakkourheilulisenssin, vaikka se nyt ei olisi täysin pakollinen ollut minun osaltani, mutta päädyin siihen, että halvemmaksi se silti tulee lisenssin kanssa, kuin ilman. Koirajuoksussa ei lisenssiä vaadita, mutta jos sitä ei ole, pitää joka kisaan maksaa sitten erikseen 10€ lisää vakuutusmaksuna. Ja ainakin näillä näkymin mulle nyt tulis vuoden sisälle vähintään 4-5 kisat. :) Uudet vetovaljaat tuli hankittua, niitä ei olla vielä korkattu.

Syksyllä nyt mennään Kuopioon harrastajaluokkaan lauantaina, matka on 3km. Siitä seuraavana viikonloppuna Jämijärvelle viralliseen luokkaan juoksenteleen 4,2km. Näillä on hyvä aloittaa canicross ura. Jonnalle pitäisi vielä lisenssiä hankkia, jotta pääsee talvella hiihtämään kisoihin. Talvella varmaan tulee käytyä muutamat kisat, riippuen vähän millä etäisyydellä on.
Leica on ihan kamalanihana tässä :D ihan hirveee
Meillä oli maanantaina viikon mittaisen tauon jälkeen canicross treenit, hyvin meni. Ohituksiakin tuli: pari kävelijää, sekä koiria (tanskandoggi ja joku toinen iso) jotka räksytti, mutta Leica puuskutti upeasti ohitse!! :) Matkana juostiin 600m+1400m ja lopuksi 250m+250m pyörällä vetoa. :) Muuten oltais juostu koko matka putkeen, mutta matkalla tulee puusilta jota ei voi juosta vetäen, koska se on aivan törkeän liukas näin syksyisin. Torstaina olisi tarkoitus tehdä aika samanlainen treeni ja sunnuntaina sitten 2km+1km.

Ilmoitin Leican jo myös Helsingin voittajaan ja Pohjoismaiden Voittajaan, kerrankin ajoissa. :) Saa nähä miten menee, sinne pitäisi tulla meidän lisäksi useampia picardeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti