3.6.2013

Uudistus valmis!

Hei nyt on uudistus valmis! Muutaman päivän myöhässä, mutta ei se mitään.


Uutena siis sivuilla on, että nykyään tämä blogi käsittelee myös minun (Miran) ja Jonnan urheilusuorituksia, Leican kommelluksien lisäksi. :) Päivitettiin meidän kaikkien sivutkin ja kannattaa käydä lukemassa, niin tietää vähän millaisia ihmisiä me ollaan ja kuka on hurmaava Leica.

Leican esittely
Miran esittely
Jonnan esittely
(Myös sivun yläreunasta pääsee klikkaamaan meidän esittelyihin)

Mutta itseasiaan:

Kesä on saatu alkuun ja meidän vetotreenit ovat jääneet kesätauolle, jatketaan taas syksyllä, kun ilmat viilenevät. Kevään canicross kerrat jäivät vähäisiksi, mutta saatiin sitäkin antoisempia vetoja. Kävimme yksissä yhteistreeneissä ja muuten treenasimme itseksemme. Oikeastaan minä olen vain ollut juoksemassa Leican kanssa. Syksyllä mennään sitten ekoihin canicross kisoihin!

Nyt kesällä keskitytään sitten muunlaiseen treenaamiseen, lähinnä uimiseen ja lepoon. Viileinä iltoina saatamme käydä hölkkäileen ja juoksemassa laskettelurinnettä, mutta pääasiassa kesä menee lomailun merkeissä, varsinkin jos on kuuma.


Leican kanssa ollaan aika paljon eräjormailtu metsissä ja jonkin verra tokoiltu. Kesällä pitäisi vähän tehostaa treenaamista tokopuolella, kun Leicassa selvästi huokuu iloisuus aina onnistuneen treenin päätteeksi, oli laji mikä tahansa.

Omat treenisuunnitelmat ovat lähinnä hölkkäilyä, pyöräilyä ja kunnon nostamista. Saa nähdä kuinka sitä jaksaa kuumassa.

Mutta jospa tästä alkaisi tämän blogin uusikausi ja jaksaisimme päivittää sitä vähintään kerran viikossa, eikä kolmen kuukauden välein :D

-Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti